Moderní technologie pro potravinářský průmysl IV
20. ZÁŘÍ, 2017, PRAHA, KONGRESOVÉ CENTRUM
Čtvrtý ročník konference bude tradičně zaměřen na představení nejmodernějších technologií a možnosti podpory a údržby již instalovaných aplikací a další podpůrné zařízení pro efektivní výrobu s důrazem na specifické požadavky v oblasti čistoty a hygieny výroby.
Tradičně vystoupí zástupci dodavatelských společností s přednáškami týkajících se technologií a možností implementací do výrobních provozů. Program doplní zástupci potravinářských podniků s případovými studiemi a představitelé oborových organizací. Chybět nebude výstava, kde bude prostor jak pro fyzický kontakt s produkty tak také individuální jednání.
Konference se koná v rámci veletrhu Laborexpo, který je zaměřen na laboratorní techniku a koná se ve dnech 20. – 21. září 2017. Vstup na veletrh je bezplatný! Vstup na konferenci je pro zástupce výrobních podniků bezplatný. Více informací zde.
Akce je určená: zástupcům výrobních podniků ve všech oblastech potravinářské výroby, výroby nápojů, pekařské produkce, výroby výživ, či krmiv apod.
Zveme zástupce výrobních úseků – výrobní, technické ředitele, ředitelé IT úseků, top management, jednatele, investiční ředitele, apod.
Loňský ročník se konal v Olomouckého hotelu NH. Jak akce dopadla se můžete podívat na podstránkách akce, kde je zveřejněn kompletní program a jsou zde také fotografie z akce. LOŇSKÝ ROČNÍK ZDE.
Další informace z oboru potravinářství a farmacie čtěte v digitálním časopise Továrna
V loňském roce vyšlo první vydání časopisu Továrna na téma trendů v potravinářství a farmacii. Podívali jsme se mimo jiné do minulosti výroby piva v České republice. Vrchní sládek Budějovického Budvaru se zamýšlel zejména nad tím, zda moderní technologie ovlivňují soudobou výrobu českého zlatavého moku...
Aktuální vydání časopisu však nebylo pouze o pivu. Zajímavosti přineslo všem, kteří se zajímají nebo aktivně užívají moderní technologie v potravinářských provozech.
Druhým velkým tematickým celkem bylo představení technologií a postupů využitelných ve výrobních provozech a zvyšujících efektivitu výroby. Další část vydání se zaměřila na trendy ve farmacii, zejména pak při výrobě léčiv.
Všechny články jsou uceleně dostupné v digitálním vydání, které však lze plnohodnotně číst až po registraci!
Registrujte se ZDARMA k odběru časopisu nebo rovnou čtěte nejnovější číslo.
Další vydání na téma potravinářství a farmacie již na podzim 2018!