Moderní technologie v potravinářském průmyslu 2020
22. září 2020, ON-LINE
AKCE PROBÍHÁ SOUČASNĚ S KONFERENCÍ POTRAVINY 2020 V DISTANČNÍ FORMĚ Z DŮVODU AKTUÁLNÍHO STAVU A KLÍČOVÉHO NASTAVENÍ HYGIENCICKÝCH POŽADAVKŮ ZASTOUPENÝCH OBORŮ
Sedmý ročník konference bude tradičně zaměřen na představení nejmodernějších technologií a možnosti podpory a údržby již instalovaných aplikací a další podpůrné zařízení pro efektivní výrobu s důrazem na specifické požadavky v oblasti čistoty a hygieny výroby.
Tradičně vystoupí zástupci dodavatelských společností s přednáškami týkajících se technologií a možností implementací do výrobních provozů. Program doplní zástupci potravinářských podniků s případovými studiemi a představitelé oborových organizací. Chybět nebude výstava, kde bude prostor jak pro fyzický kontakt s produkty tak také individuální jednání.
Zveme zástupce výrobních úseků – výrobní, technické ředitele, ředitelé IT úseků, top management, jednatele, investiční ředitele, apod. ze všech segmentů potravinářského průmyslu.
Přečtěte si dřívější edici zde: https://www.vseoprumyslu.cz/inspirace/rozhovory-a-reportaze/potravinarsky-ani-farmaceuticky-prumysl-se-jiz-pridomku-4-0-neboji.html
Akce probíhá společně s konferencí zaměřenou na trendy ve farmaceutické výrobě.