Moderní technologie pro potravinářský průmysl III
21. ZÁŘÍ 2016, OLOMOUC
Třetí ročník této konference navazuje na dva předchozí ročníky, které se konaly taktéž v Olomouci. Na letošní konferenci budou představeny nejmodernější technologie a postupy, možnosti a podpora údržby již instalovaných technologií a další podpůrné aplikace a zařízení pro efektivní výrobu v oblasti potravinářské výroby. Na letošním ročníku spolupracujeme s Českou potravinářskou komorou. Akce je pořádána pod záštitou ministra zemědělství Mariana Jurečky.
Cílem této akce je posílit konkurenceschopnost firem zabývajících se výrobou potravin a nápojů prostřednictvím informativních přednášek z oblasti automatizace výroby, modernizace a údržby ve výrobních provozech apod. Zařazeny budou také případové studie a inspirativní přednášky z praxe. Na konferenci vystoupí dodavatelé technologií do potravinářského průmyslu, zástupci výrobních podniků, představitelé potravinářské komory, či akademické sféry.
Akce je určená: zástupcům výrobních podniků v oblasti výroby a zpracování potravin a nápojů.
Zveme zástupce výrobních úseků – výrobní, technické ředitele, ředitelé IT úseků, top management, jednatele, investiční ředitele, apod.
Pro cílovou skupinu je účast na konferenci zdarma
Článek ke konferenci
ROSTOUCÍ TEMPO PRONIKÁNÍ MODERNÍCH TECHNOLOGIÍ DO FARMACIE A POTRAVINÁŘSTVÍ
Automatizace, modernizace i údržba jsou stále častěji skloňovaná slova ve výrobních sektorech potravinářských i farmaceutických provozů. Jaké současné možnosti nabízí trh, který čelí výzvě nové průmyslové revoluce, opět zmapují již tradiční podzimní konference.
Dvě oddělené akce, které proběhnout ve dnech 20. a 21. září 2016 v Olomouci, mají hned několik společných jmenovatelů. Tím prvním je částečně společný název, který definuje zaměření konferencí z dílny vydavatelství Trade Media International. Moderní technologie ve farmacii (20. září) a potravinářství (21. září) ve svých dalších pokračováních opět nahlédnou pod pokličku úspěšných firem v daných segmentech a představí nové technologické možnosti a trendy pro udržení konkurenceschopnosti. Velkou výhodou je opět možnost zástupců výrobních firem zajistit si bezplatný vstup.