Potraviny 2018

Program

Konference: Moderní technologie pro potravinářský průmysl

 18. 9. 2018 - úterý
8.30 - 9.00 registraceeee
Registrace
9.00-9.05 Zahájení konference: Jak Průmysl 4.0 ovlivňuje potravinářskou výrobu
Lukáš Smelík, Control Engineering Česko
9.05-10.00

Trendy v potravinářské výrobě s příhledem na Průmysl 4.0
Zástupci technického a nejvyššího managementu potravinářských firem 

10.00-10.30  Rezervace - zlatý partner konference
10.30-11.15

Moderovaný odborný diskusní panel na témata
Jak ovlivňuje Průmysl 4.0 výrobu potravin?
Dvojí kvalita potravin – automatizace jako obrana
Digitální dvojčata při výrobě potravin?
Náš zákazník náš pán – nástroje pro větší škálovatelnost výroby

11.15-11.45
Přestávka, občerstvení
11.45-12.10 Případová studie a ukázka modernizovaného potravinářského provozu
12.10-12.35

Řešení rozváděčů pro potravinářský průmysl a legislativní požadavky na potravinářská strojní zařízení
Leoš Blažek, Rittal Czech s.r.o.

12.35-13.00 Průmyslové počítače: revoluční dotyková technologie multitouch s použitím ve farmaceutickém průmyslu! Jste připraveni na výzvy průmyslu 4.0?
Petr Skřípský, noax Technologies
   
13.00-14.00
Ukončení, společný oběd
14.00-14.30 Ukázky potravinářských provozů s vizí Průmyslu 4.0
14.30-14.50 Když se na teplotu můžete spolehnout
zástupce společnosti Endress+Hauser Czech s.r.o. 
14.50-15.10 Řešení pro úsporu energií v provozech potravinářského průmyslu
15.10-15.30 Rezervace Lapp Group
15.30-15.45 Ukázky robotických pracovišť v potravinářství
   
15.45-16.30

Moderovaný diskusní panel na téma
Trendy v potravinářství společné všem provozům od mlékařů po pekaře

  

Změna programu vyhrazena. 

·  

Mediální partneři

 RU logo male tovarna    Automa logo  automatizace v potravinarstvi
         

          

Trade Media International

Jsme na sociálních sítích

RYCHLÝ KONTAKT   

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.